Nadia Długosz zapłaciła 700 zł za kolację. Teraz skarży się na kelnera
Życie internetowych celebrytów nie zawsze jest usłane różami. Przekonała się o tym Nadia Długosz, była połowa kanału Beksy. Influencerka opowiedziała o wizycie w drogiej restauracji, w której kelner potraktował ją jak gorszy sort klienta, ponieważ nie chciała złożyć zamówienia zgodnie z jego założeniem.
Ścianki, eventy, spotkania, wyjazdy - dla wielu osób życie influencera przypomina wieczne wakacje, podczas których celebryci martwią się jedynie o to, czy dobrze wyszli na zdjęciu. Czasem okazuje się jednak, że zdarzają się potknięcia, niemiłe osoby i problemy. O jednej z takich sytuacji opowiedziała Nadia Długosz, była połowa kanału Beksy.
Podobne
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
MACIEK PISKORZ: To ja jestem czynnikiem DRAMY wśród ILUZJONISTÓW
Miał być luksusowy stek, wyszedł problem
Nadia Długosz opowiedziała historię luksusowego steka na TikToku. Influencerka 7-8 lat temu była w jednej z warszawskich restauracji typu premium, która specjalizuje się w serwowaniu steków. Nadia została zaproszona na kolację, na której była jedyną kobietą. Pozostałe osoby stanowiły zarząd spółki, z którą celebrytka współpracowała. Nadia opowiedziała, jak została namówiona na zamówienie steka z polędwicy wagyu, która jest uznawana za najdroższą i najlepszą wołowinę na świecie. Koszt kawałka mięsa miał wynieść kilkaset złotych.
Problemy pojawiły się, gdy Nadia poprosiła o wysmażenie steka wagyu na poziom medium. Influencerka informuje, że zazwyczaj zamawiała mięso medium well, a decyzja o zmniejszeniu temperatury była podyktowana jakością wołowiny. To jednak nie spodobało się kelnerowi, który zaczął wyśmiewać kobietę, patrząc nie na nią, a na mężczyzn siedzących z Nadią przy stole. Ostatecznie influencerka zamówiła mięso medium rare, jednak chwilę później na jej talerzu znalazł się stek blue, czyli praktycznie surowy.
Negatywna opinia nic nie dała
Mimo ogromnego obrzydzenia Nadia zjadła steka, aby nie robić dodatkowych problemów. Influencerka zdziwiła się, gdy kelner, który przyszedł po talerze, stwierdził, że miał rację co do stopnia wysmażenia, ponieważ kobieta zjadła cały kawałek mięsa. Mimo obszernego opisania całej sytuacji w wiadomości mailowej, Nadia Długosz nie otrzymała odpowiedzi od restauracji. Kobieta stwierdziła, że podawanie surowego mięsa mogłoby być dobrą kampanią społeczną promującą weganizm, ponieważ od czasu problemów w restauracji Nadia nie jest w stanie zjeść steka.
Popularne
- "POLSKA GUROM" - Przemek Kucyk zgłasza się na Eurowizję. To jego topka polskiej (pop)kultury
- Nikita i Cameraboy rozstali się? Mocny statement krąży w sieci
- Nudna reklama Friza i Wersow. Recenzja "Friz & Wersow. Miłość w czasach online"
- Znamy cenę biletów na Doję Cat. Na miejsca przy samej scenie trzeba się wykosztować
- Wejdą nowe smaki Wojanków? Internet huczy od pogłosek
- Antyki, czyli kuchnia babci na TikToku. Wywiad z ikonicznym twórcą
- Lola Young odwołała trasę koncertową? Wszystko przez dramatyczny wypadek na scenie
- Julia Wieniawa - "Światłocienie" nudzą i bawią [RECENZJA]
- Louis Tomlinson wystąpi w Polsce. Fani krytykują wybór daty koncertu?