"Rywalizacja się zaostrza". Max Burgers odsłonił nowego Rywala
MAX Premium Burgers ponownie podnosi poprzeczkę w świecie fast foodów. 7 listopada na rynku zadebiutował nowy Burger Rywala, który ma wszystko, co potrzebne, by zawładnąć sercami i podniebieniami miłośników ostrych smaków.
Jesienią MAX Premium Burgers zdecydował się ponownie zmierzyć z samym sobą, wprowadzając do oferty nową, pikantną wersję Burgera Rywala. Bazą tej sezonowej propozycji są ostre, piklowane papryczki jalapeño, które idealnie kontrastują z kremowym, czosnkowym sosem aioli. Rywal No. 2 dostępny jest w czterech wariantach: z klasyczną wołowiną, wołowiną z bekonem, chrupiącym kurczakiem oraz roślinnym Plant Beef.
Podobne
- Książulo przetestował burgera za 82 zł. "To jest podłe za tę cenę"
- Domowy wege burger od Maty jest lepszy niż ten z Maka? [TEST]
- Influencerka ugotowała obiad w zmywarce. Jedyne trzy godziny i posiłek gotowy
- Królowa Promek wrzuciła przepisy na Wielkanoc. Sałatka cheeseburger?
- Blow Burgers: burgery od Blowka, największego polskiego YouTubera!
Poprzednia wersja Burgera Rywala spotkała się z ogromnym uznaniem polskich konsumentów. Jej debiut okazał się spektakularnym sukcesem, a w pierwszym tygodniu sprzedaż znacznie przekroczyła oczekiwania. Nowa odsłona ma nie tylko dorównać temu osiągnięciu, ale wręcz je przewyższyć.
Ostra rywalizacja w sezonie jesiennym
Branża fast food dynamicznie się rozwija, a MAX Premium Burgers nie zamierza spoczywać na laurach. Tegoroczna jesień to czas jeszcze intensywniejszej rywalizacji o podniebienia klientów, czemu towarzyszy hasło "Nadal robimy to lepiej. Tylko ostrzej". W 2023 r. sieć rozpoczęła kampanię "Zrobiliśmy to lepiej", która miała na celu promowanie nie tylko doskonałego smaku i jakości, ale również zrównoważonego rozwoju.
- Po sukcesie, jaki osiągnęliśmy w ubiegłym roku, postanowiliśmy ponownie podjąć wyzwanie w tym, co dla nas najważniejsze: smaku, jakości i zrównoważonym rozwoju. Nie boję się powiedzieć, że po raz kolejny zrobiliśmy to lepiej. Nowy Rywal jest dowodem, że nasze motto wyraża nasze zobowiązanie do ciągłego doskonalenia się i stawiania wyzwań sobie oraz konkurencji. Nowe smaki, ta sama satysfakcja - mówi Richard Bergfors, CEO MAX Burgers.
Kulinarna harmonia kontrastów
Burger Rywala No. 2 oferuje wyjątkowe połączenie smaków. Ostre papryczki jalapeño idealnie współgrają z delikatnym sosem aioli, tworząc harmonijną kompozycję. Chrupiąca panierka na mozzarelli oraz soczysty kotlet - wołowy, z bekonem, drobiowy lub roślinny - to kolejne elementy, które czynią ten burger pełnowartościowym posiłkiem. A to wszystko zamknięte w miękkiej, złocistej bułce Frisco, znanej miłośnikom MAX.
Jonas Mårtensson, szef kuchni sieci, wyraził swoją dumę z nowej kreacji: - W swoich przepisach lubię eksperymentować ze smakami. Burger Rywala to dla mnie ważny projekt - wspominam z sentymentem moment, gdy tworzyłem jego pierwszą wersję, dlatego praca nad nową jest dla mnie szczególnie ekscytująca. W nowym Rywalu postawiłem na kontrasty - słodycz zastąpiłem nutą ostrości, by dodać odrobinę ciepła w chłodne, jesienne dni.
Burger, który podnosi temperaturę
Oryginalna wersja Burgera Rywala, serwowana z sosem na bazie szwedzkiej borówki i dipu BBQ, pozostaje w menu dla wiernych fanów. Oba warianty - Rywal i Rywal No. 2 - to jedne z najbardziej sycących propozycji, jakie oferuje MAX Premium Burgers. Ich ceny zaczynają się od 28,45 zł, a w zestawie z dodatkiem i napojem - od 37,95 zł.
Burger Rywala No. 2 jest już dostępny we wszystkich restauracjach MAX w Polsce, w aplikacji MAX Express, na stronie internetowej oraz u partnerów dostarczających zamówienia. Mieliśmy już okazję spróbować nowego burgera, a wrażenia są jednoznaczne: to idealna propozycja na jesienne chłody, która nie tylko przyjemnie pali w gębę, ale też skutecznie zaspokaja głód na długo.
W temacie lifestyle
- Urodziłeś się po 2007 r.? W tym kraju nie zapalisz papierosa
- Influencer chce pokonać 300 km na rolkach. Przegrał zakład z Zoją Skubis
- Mini Majk zdradził całą prawdę o Frizie? "Dla niego bardziej liczył się biznes i contenty niż my"
- Bagi i Magda wzięli ślub na parkiecie? Teraz wszystko układa się w całość
Popularne
- Koniec klasycznego języka? Liczba 67 została słowem roku
- Wersow poleciała samolotem do fryzjera. Teraz tłumaczy się widzom
- "I do pieca" zostanie zdaniem roku? Trend opanował internet
- Katy Perry spełniła swój teenage dream? Nie uwierzysz, co stało się podczas show w Krakowie [RELACJA]
- Julia Żugaj nie przeszła do finału "Twoja twarz brzmi znajomo". Które miejsce zajęła?
- Edzio wyprowadził się z Polski. W nowym kraju zacznie od nowa
- Książulo ma problemy. Nie wszystko poszło zgodnie z planem
- "To: Witajcie w Derry" - nieudana kopia "Stranger Things". Recenzja 1. odcinka
- Pola Maj: "ogień to odpowiednik mojego temperamentu" [WYWIAD]





