"Rywalizacja się zaostrza". Max Burgers odsłonił nowego Rywala
MAX Premium Burgers ponownie podnosi poprzeczkę w świecie fast foodów. 7 listopada na rynku zadebiutował nowy Burger Rywala, który ma wszystko, co potrzebne, by zawładnąć sercami i podniebieniami miłośników ostrych smaków.
Jesienią MAX Premium Burgers zdecydował się ponownie zmierzyć z samym sobą, wprowadzając do oferty nową, pikantną wersję Burgera Rywala. Bazą tej sezonowej propozycji są ostre, piklowane papryczki jalapeño, które idealnie kontrastują z kremowym, czosnkowym sosem aioli. Rywal No. 2 dostępny jest w czterech wariantach: z klasyczną wołowiną, wołowiną z bekonem, chrupiącym kurczakiem oraz roślinnym Plant Beef.
Podobne
- Domowy wege burger od Maty jest lepszy niż ten z Maka? [TEST]
- Blow Burgers: burgery od Blowka, największego polskiego YouTubera!
- Drwal 2022 jest już w tych restauracjach McDonald's. Gdzie? Ile kosztuje?
- McDonald’s: Burger Drwala 2022. Znamy wersje popularnej kanapki. Będziecie rozczarowani?
- Ponad pięć tys. kalorii na raz. Podjął się wyzwania Gigaburgera Mentzena
Poprzednia wersja Burgera Rywala spotkała się z ogromnym uznaniem polskich konsumentów. Jej debiut okazał się spektakularnym sukcesem, a w pierwszym tygodniu sprzedaż znacznie przekroczyła oczekiwania. Nowa odsłona ma nie tylko dorównać temu osiągnięciu, ale wręcz je przewyższyć.
Ostra rywalizacja w sezonie jesiennym
Branża fast food dynamicznie się rozwija, a MAX Premium Burgers nie zamierza spoczywać na laurach. Tegoroczna jesień to czas jeszcze intensywniejszej rywalizacji o podniebienia klientów, czemu towarzyszy hasło "Nadal robimy to lepiej. Tylko ostrzej". W 2023 r. sieć rozpoczęła kampanię "Zrobiliśmy to lepiej", która miała na celu promowanie nie tylko doskonałego smaku i jakości, ale również zrównoważonego rozwoju.
- Po sukcesie, jaki osiągnęliśmy w ubiegłym roku, postanowiliśmy ponownie podjąć wyzwanie w tym, co dla nas najważniejsze: smaku, jakości i zrównoważonym rozwoju. Nie boję się powiedzieć, że po raz kolejny zrobiliśmy to lepiej. Nowy Rywal jest dowodem, że nasze motto wyraża nasze zobowiązanie do ciągłego doskonalenia się i stawiania wyzwań sobie oraz konkurencji. Nowe smaki, ta sama satysfakcja - mówi Richard Bergfors, CEO MAX Burgers.
Kulinarna harmonia kontrastów
Burger Rywala No. 2 oferuje wyjątkowe połączenie smaków. Ostre papryczki jalapeño idealnie współgrają z delikatnym sosem aioli, tworząc harmonijną kompozycję. Chrupiąca panierka na mozzarelli oraz soczysty kotlet - wołowy, z bekonem, drobiowy lub roślinny - to kolejne elementy, które czynią ten burger pełnowartościowym posiłkiem. A to wszystko zamknięte w miękkiej, złocistej bułce Frisco, znanej miłośnikom MAX.
Jonas Mårtensson, szef kuchni sieci, wyraził swoją dumę z nowej kreacji: - W swoich przepisach lubię eksperymentować ze smakami. Burger Rywala to dla mnie ważny projekt - wspominam z sentymentem moment, gdy tworzyłem jego pierwszą wersję, dlatego praca nad nową jest dla mnie szczególnie ekscytująca. W nowym Rywalu postawiłem na kontrasty - słodycz zastąpiłem nutą ostrości, by dodać odrobinę ciepła w chłodne, jesienne dni.
Burger, który podnosi temperaturę
Oryginalna wersja Burgera Rywala, serwowana z sosem na bazie szwedzkiej borówki i dipu BBQ, pozostaje w menu dla wiernych fanów. Oba warianty - Rywal i Rywal No. 2 - to jedne z najbardziej sycących propozycji, jakie oferuje MAX Premium Burgers. Ich ceny zaczynają się od 28,45 zł, a w zestawie z dodatkiem i napojem - od 37,95 zł.
Burger Rywala No. 2 jest już dostępny we wszystkich restauracjach MAX w Polsce, w aplikacji MAX Express, na stronie internetowej oraz u partnerów dostarczających zamówienia. Mieliśmy już okazję spróbować nowego burgera, a wrażenia są jednoznaczne: to idealna propozycja na jesienne chłody, która nie tylko przyjemnie pali w gębę, ale też skutecznie zaspokaja głód na długo.
Popularne
- Zapowiedzi LEGO Harry Potter na 2025 r. Potężny debiut unikatowej budowli
- Friz zamroził influencerów? "Ratownicy musieli nas wyciągać z lodu"
- To już oficjalne. Media społecznościowe nie dla nastolatków
- Bambik i V-dolce w "Milionerach". Czy uczestniczka znała odpowiedź?
- Podała dziecku ciasto z alkoholem. Wiernikowska rozpętała burzę
- Czy Frizowi grozi coś za mroźne wyzwanie? Prawnik odpowiada
- Crawly zakpił z zakazu. Nowe nagranie z popularnego miasta
- Krzysztof Ibisz ustępuje Julii Żugaj. Bardzo odpowiedzialna rola
- Dawid Podsiadło robi karierę za granicą? "Pierwsze kroki na scenie"