Julia Żugaj jak polska Kendall Jenner. Influencerka nie umie obrać marchewki
Julia Żugaj wystąpiła w najnowszym odcinku Genzie, w którym zmierzyła się z Hanią w Wielkim Konkursie Kulinarnym. Jak celebrytka poradziła sobie w kuchni?
Julia Żugaj pojawiła się gościnnie w najnowszym filmie Genzie i wzięła udział w kulinarnej rywalizacji. Jej rywalką została Hania - dziewczyny dostały zadanie, aby przygotować przystawkę i danie główne wywodzące się z kuchni afrykańskiej.
Julia już na początku wyzwania zaznaczyła, że gotowanie nie jest jej najmocniejszą stroną. Oznaczało to jedno: odcinek był naprawdę mocny i nie obyło się bez fuckupów.
Była członkini Teamu X zaplusowała jednak wrażliwością. W konkursie zdecydowała się przygotować danie wegetariańskie, ponieważ nie wiedziała, czy wśród ekipy Genzie wszyscy jedzą mięso.
"To co ja sobie wymyśliłam, ja bym tego prawdopodobnie nie zjadła"
Julia Żugaj zaczyna z wysokiego C i od razu przyznaje się fanom, że nie potrafi wykonywać podstawowych kuchennych czynności, takich jak obieranie marchewki.
Odcinek to płynne złoto pod względem wypowiedzi influencerki:
- Wiesz w jakiej formie są suszone pomidory? - pyta operatora.
Przechodząc do przypraw, Julia wyraża swoje rozczarowanie, że tymianek i oregano nie są ułożone alfabetycznie. Z jednej strony odklejenie, z drugiej, w taki właśnie sposób organizuje się przyprawy w wielu domach. Tylko kto z pracowników marketu znalazłby na to czas?
Po trzech próbach otworzenia szuflady z pieczywem, celebrytka w końcu odniosła sukces. Połowa drogi za nią, zakupy zrobione. A dalej jest tylko lepiej.
"Zawsze na cateringu leciałam albo chodziłam do jakichś knajpek, więc nie było mi dane się nauczyć"
Przed kamerą Julia przyznała, że chyba po raz pierwszy gotuje coś samodzielnie. Opowiada też, że stojąc w kolejce do kasy(!) oglądała tutoriale, jak kroić warzywa. Ciężko przeżyła starcie z kuchenką indukcyjną (z którego wyszła zwycięsko) i musiała się upewnić, czy pomidory w puszce to na pewno pomidory w puszce.
Ostatecznie jury stwierdziło, że zarówno danie Hani (hummus z warzywami i afrykańskie curry z dynią), jak i Julii (bananowe delfinki i chakalaka) są bardzo smaczne. Wyzwanie wygrała Hania, zdobywając ocenę 8,87/10.
Gratulujemy obu uczestniczkom kulinarnego challenge'u i serdecznie zapraszamy na kuchenne korepetycje do Julii Żugaj.
W temacie popkultura
- Zara Larson zaprasza fanów na scenę. Artystka zachwycona wykonaniem viralowego tańca?
- Halsey kolejną gwiazdą Open'er Festival 2026! Kto jeszcze zagra w Gdyni?
- Setlista Toma Odella wystawiona na Vinted. Chytrusy sprzedają pamiątki z koncertów
- GENZIE wydało nowy kawałek. "CAŁY ŚWIAT" zwiastuje finał projektu? [OPINIA]
Popularne
- "Kiedyś ludzie mieli mniej". Hymn boomerów podbija TikToka
- Karty kolekcjonerskie Julii Żugaj w Biedronce. Cena z kosmosu?
- Popek poleciał do Turcji zrobić zęby. Efekt jego metamorfozy jest niesamowity
- Gimper wygrał z Lil Masti w sądzie. Wyrok jest prawomocny
- Zranił ją narzeczony. 32-latka wyszła za mąż za chatbota
- Najwyższy jarmark świąteczny w UE otwiera się w Warszawie. Chwała na wysokości, chwała
- Najdroższa kawa na świecie. Za filiżankę zapłacisz cztery tysiące złotych (SZOK)
- Chodzisz po Krakowie, a tam śpiewa David Kushner. To nie żart
- Influencerki oszalały na punkcie zdjęć AI? Dlaczego nie jestem fanką śnieżnej "sesji" [OPINIA]





